De praktijk is te vinden in de wijk Lankforst, gelegen in het stadsdeel Dukenburg van Nijmegen. Mijn behandelkamer, te vinden op de eerste verdieping, bezit een rustige sfeer waarin ik je een ontspannen moment gun en ook, wanneer je dat wilt, met rustgevende zachte muziek op de achtergrond. Er is genoeg warmte aanwezig: verwarming, een elektrische verwarmdeken en, indien nodig, een kacheltje. Je hebt de keuze uit verschillende geurrijke en geurloze massageoliën.

Na een kennismakingsgesprek (incl. een kopje thee) ga je plaats nemen op de behandeltafel of massagestoel, bedek ik je met handdoek(en) en geef ik je de behandeling waarvoor je hebt ingeschreven. Dat kunnen ontspanningsmassages en massages voor specifieke klachten i.v.m. pijn- en spanningsklachten zijn. Soms kunnen we na het intakegesprek, op mijn advies, ook starten met een massagebehandeling die meer past en waarmee we dieper en beter gericht de fysieke klachten kunnen opsporen en verhelpen.

Mijn doel is, dat wanneer je naar huis gaat, je lichaam een gezonde en nieuwe spanning bezit, meer in balans is en voor meer flexibiliteit zorgt!

 

 

Hieronder kun je de praktijk vinden. Lankforst 3002, 6538 JG Nijmegen