★★★★★
Ik had al maanden erge last van mijn linkerbovenarm. Ik kon mijn gehele arm niet goed bewegen hierdoor en tijdens de slaap werd ik zelfs wakker van de pijn. Ik dacht aanvankelijk aan een slijmbeursontsteking. Maar na een paar massagebehandelingen van Jeroen, waarbij hij mij liet ontspannen en bepaalde triggerpoints precies wist aan te pakken, heb ik nu weer een veel meer vrije armbeweging zonder pijn. Dank!
- Antoinet

★★★★★
Ik kon me heerlijk ontspannen onder de warme handen van Jeroen! Heel fijn.
- Roos

★★★★★
Ik ben al een paar keer bij Jeroen geweest en het is me zeer goed bevallen. Hij stelde me op mijn gemak en ik was helemaal ontspannen na de massage. Ik was zelfs bijna in slaap gevallen! Zeker voor herhaling vatbaar.
- Robin

★★★★★
De masseur met de zorgzame handen en een bijzondere energetic touch. Het helpt direct en ook nog lang daarna!
- Altonie therapie

★★★★★
Ik vind het erg fijn om door Jeroen behandeld te worden. Zijn craniosacraal behandelingen vind ik echt een aanrader. Ik kom daar regelmatig voor terug. Laatst ben ik ook bij hem geweest met last van mijn schouder en hij behandeld dan met triggerpoint en ontspannende grepen. Ook daarin voelt Jeroen goed aan wat ik nodig heb. Ik kijk ernaar uit om binnenkort weer door hem behandeld te worden.
- Sida

★★★★★
Goede ervaring;) Dankjewel voor de professionele massage en de fijne gesprek. Zeker voor heraling vatbaar! Dankje
- Mauro

★★★★★
Zeker voor herhaling vatbaar!
- Peter

★★★★★
Ik heb achteraf echt het gevoel dat er aan mijn lichaam gewerkt is. Jeroen voelt goed aan waar de diepe klachten zitten en pakt ze aan.
- Nathalie

★★★★★
Top!
- Tom

★★★★★
Door operaties in het verlede had ik er hoofdpijn aan overgehouden al wat jaartjes, na een reeks massages kan ik er beter mee leven en heb ik er weinig last van. Dank je jeroen!
- Clara

★★★★★
superfijn heeft me klachten verholpen en nu kan ik makkelijker werken achter me laptop door de massage en oefeningen 😀
- Judri

Fantastisch!

★★★★★
Jeroen is zeker aan te raden aan masseur die fysiotherapeut wordt!!
- David
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Recensies
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 12 reviews.